Taskumuro.com

Testissä LG Optimus 4X HD

31.8.2012

Sisältö

  1. Testissä LG Optimus 4X HD
  2. Lähempää tarkastelua, kamera & käyttöliittymä
  3. Suorituskyky, käyttökokemuksia, vertailua kilpailijoihin & yhteenveto

Kommentit (18)

 
1.

iPhone / SGS II kopio muotoilulta. Koska tämä haastetaan oikeuteen, koska Apple omistaa muotoilupatentin pyöristetylle neliölle.

2.

@1

Kasva jo aikuiseks tuosta. Saat tuolla tavalla vain idiootin maineen, jonka taidat jo omistaa. Haluat vain morkata tuolla aiheella koska siinä on Apple. Jos vaikka kasvaisit ja antaisit olla!

Fiksun oloinen puhelin, sääli vain etten kauheasti diggaa Androidista. En tiedä, jotenkin ei vaan iske itseeni.

3.

@2 sama juttu semmonen fiilis että ei oo mitään käyttistä joka kiinnostaa, n9 käytössä. Toivottavasti jolla olis vastaus huutoihin

4.

En kyllä allekirjoita näytön ”mollausta”. Omaan silmään IPS voittaa amoledin ja näkyy auringonvalossa paremmin.

En ole käsityksen kanssa yksin, sillä monessa ulkomaisessa arvostelussa on nimenomaan vertailtu GS3:n ja 4X:n näyttöjä, joissa IPS on vienyt voiton. Toki nämä on mielipidekysymyksiä enemmänkin.

Itse tilasin 4X:n pitkälti sen hinta-specsisuhteen takia. Expansys tarjosi huomattavasti halvemmalla, kuin millä olisi Suomesta saanut vastaavan tai GS3:n.

Testattiin duuniporukalla GS3:n ja 4X:n suorituskykyeroja ja 4X voitti CPU ja GFX tehoissa, mutta muistissa ja I/O:ssa puolestaan GS3 vei voiton.

LG on tosin varmaan pilannut maineensa hitailla päivityksillä, mutta en antanut tuon haitata ostopäätöstä, 150euron hintaero GS3;seen teki tehtävänsä :)

5.

One X:ssä ei tainnut olla 4.0.4 sisässä

IPS on mainio näyttö ja IMO pesee Amoledilla ikkunoita :)

6.

Nuo tagitarrat on kyllä mainio keksintö. Onko muilla valmistajilla vielä vastaavia?

7.

Varman ihan ok puhelin ja näyttö ja aurinkovalo ongelmaan ei ole minun tietäkseni mitään puhelinta mikä näkyy kunnolla aurinkovalossa amoled tai ips.

8.

@7
Kaverin Lumia 900 näyttö oli vielä jokseenkin käytettävissä/luettavissa vaikka aurinko siihen melkein suoraan paistoikin. Ne WP:n suuret tiilet toki varmasti auttoivat asiaan.

9.

@6 Noita tarroja voi ostaa itsekkin ja koodata. :D

10.

@3
Kappas, samanlainen tilanne täällä ja N9 on myös alla :P

11.

@7 itsellä ei mitään ongelmia auringon valossa pureviewillä. Aikaisemmalla android vehkeellä kirkkaalla säällä piti olla näytön kirkkaus täysillä että pystyi edes jotenkin näkemään jotain puhelimesta. Tällä hetkellä 808 kanssa 50% ja riittänyt mainiosti.

12.

Ihan hyvältä laitteelta tuntuu testien perusteella, mutta muotoilu saisi olla omaperäisempää. Nämä pyöristetyt neliöt on nähty jo liian monesti.
Nämä speksit jos sais Nokian seuraavaan Windows Phone- puhelimeen höystettynä WP8+PureView, niin lähtis heti hankintaan ;)
Itekkään en Androidista tykkää, tällä hetkellä WP7 Lumia 710-käytössä.

13.

Onko Juhalla autona joku vanha kottero, vai miksi autossa soittoääni pitäisi laittaa kovalle? :D

14.

Tuohan irtoaa Saksasta toimitettuna jo n. 400e hintaan.

15.

Omalla One X:llä stock 4.0.4llä quadrantista tuli 5887.

16.

..ja nyt 6218.

17.

13: Tuo nyt oli vain esimerkki ja sellaiset asetukset taitaa olla esiohjelmoituna kyseiseen tagiin. Autonakin on kyllä pari vanhaa kotteroa, joten ei siitä volyymistä haittaakaan ole.

18.

Tuli ostettua tänään 383 eurolla CDON.comista. Luultavasti käyttö kokemus on huomattavasti sulavampi kuin Huawei Honorissa. Testeissä tehoa saadaan irti miltei yhtä paljon kuin SG3:sta, joten valitsin Optimus 4X hd:n, mielestäni vieläpä mukavampi ulkonäkö näin kulmikkaaseen tottuneena.

Tämän jutun kommentointi on suljettu.

Takaisin ylös