Taskumuro.com

LG:n kirsikka kakun päälle: Optimus 4X HD on Android-puhelin huippuominaisuuksilla

23.2.2012
Sampsa

LG on kunnostautunut julkaisemalla tällä viikolla joukon uusia mielenkiintoisia puhelimia ja maksimoimaan mediahuomion viikko ennen MWC 2012 -tapahtumaa.

Tällä kertaa vuorossa on Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä ja LG:n kustomoidulla käyttöliittymällä varustettu Optimus 4X HD, joka perustuu NVIDIAn 1,5 GHz:n neliytimiseen Tegra 3 -järjestelmäpiiriin ja on varustettu isolla 4,7-tuumaisella True HD IPS -näytöllä ja 1280x720-resoluutiolla. 8,9 millimetriä paksussa puhelimessa on muun muassa iso 2150 mAh akku, takapuolella kahdeksan megapikselin ja etupuolella 1,3 megapikselin kamera, gigatavu keskusmuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa.

Myyntiin LG:n Android-huippumalli Optimus 4X HD saapuu tämän vuoden toisella neljänneksellä eli huhti-kesäkuussa.

Engadget, LG Optimus 4X HD unveiled: Quad-core Tegra 3, Ice Cream Sandwich, 4.7-inch display

Sampsa Kurri

 
1.

no mutta nokia käyttää kunnon kamerallisissa malleissa oikeeta optiikkaa. :)

2.

Toivottavasti nää ei oo samaa shaissea mitä Optimus 2x oli aikoinaan. Tuntui vähän, että piti mahdollisimman nopeasti saada markkinoiden ensimmäinen dual-core luuri markkinoille ja jälki oli kyllä sen mukaista. Sitten odoteltiin vielä reilu puolisen vuotta gingerbread päivitystä kun samaan aikaan lykättiin luureja ulos missä tuo oli jo.

3.

Minne X3 jäi? Onko siis olemassa molemmat X3 ja X4 HD? Molemmissa näyttäisi speksit olevan melkein samat. Akku vähän isompi tässä.

http://taskumuro.com/vuotaneissa-kuvissa-neliytiminen-lg-x3-alypuhelin

Noihin puhelimiin on pakko sanoa oma mielipide, että aivan järkyttävän näköisiä neliöitä.

4.

3: Eiköhän kyseessä ole yksi ja sama laite. Tuo aiempi uutinenhan perustui epävirallisiin tietoihin, joten nimessä ja akun koossa on ollut pientä epätarkkuutta.

5.

On kyllä aika pieni akku…mun sgs2 syö 2000mah akun aika nopeesti ja tuossa on vielä melkein tuplaten tiheemäs pikseleitä+2prosessoriydontä enemmän…sais olla 3000mah akkut mutta eipä sitä nykytekniikalla kai tuohon tilaan vielä saa :(

6.

5: Ei noita prosessoriytimien määriä kannata suoraan verrata keskenään. Tegra 3:ssa nuo ytimet eivät peruskäytössä ole samanaikaisesti käytössä ja yleisiin toimenpiteisiin löytyy vielä erillinen matalakellotaajuuksinen ”companion core”. Näytöissä virrankulutukseen taitaa eniten vaikuttaa pinta-alan mukaan määräytyvä valaistuksen tarve.

Tämän jutun kommentointi on suljettu.

Takaisin ylös