Taskumuro.com

Salakuvissa Samsungin Windows Phone -puhelin Mandel

7.5.2012
Juha

Samsung MandelNettiin on karannut muutama päivä sitten pari kuvaa toistaiseksi julkaisemattomasta Samsungin Windows Phone -mallista. Laitteen koodinimen kerrotaan olevan ”Mandel”. Ensimmäisen kerran Samsung Mandelista huhuttiin viime vuoden lopulla, kun Samsungin ja HTC:n huhuttiin tuovan markkinoille LTE-yhteydellä varustetut WP-puhelimet vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Mandelin kerrotaan saaneen Bluetooth-sertifikaatin tammikuussa ja läpäisseen FCC:n testit maaliskuussa, mutta jostain syystä sitä ei julkaistu samoihin aikoihin HTC Titan II:n ja Lumia 900:n kanssa. Joidenkin tietojen mukaan Samsung olisi hyllyttänyt Mandelin ja keskittyisi loppuvuodesta julkaistavan high-end Windows Phone 8 -puhelimen kehittämiseen.

Kuvissa esiintyvän valkoisen puhelimen kiiltävät muovikuoret tuovat mieleen Samsungin Android-lippulaiva Galaxy S III:n sekä ulkonäkö Nokian edullisemman pään Lumia-mallit. Vuotaneista kuvista ensimmäinen on valokuva laitteen takakuoresta ja toinen etupuolen kuva on Zune-sovelluksesta peräisin oleva kuvankaappaus. Zunessa laitteen mallinumero on SGH-i667.

WPCentral, Samsung’s white LTE Windows Phone for AT&T gets pictured. Will it ever be released?

PÄIVITYS 8.5.2012: Yhdysvaltalainen AT&T-operaattori julkisti eilen Samsung Focus 2 -puhelimen, joka on tämän uutisen kuvissa esiintynyt ”Mandel”. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen LTE-ominaisuuksilla varustettu WP-puhelin ja se sijoittuu edulliseen hintaluokkaan.

Juha Kokkonen

 
1.

http://www.engadget.com/2012/05/07/samsung-focus-2-windows-phone/ melkoset salakuvat :D

2.

Tuo manteli on vähän pliisu kehitysversio nimi… Mengelellä saisi paljon enemmän ilmaista mainostilaa ;-)

Tämän jutun kommentointi on suljettu.

Takaisin ylös